Small Group Training

Wil jij de beste persoonlijke begeleiding, maar is je budget te klein voor 1-op-1 Personal Training? Spreekt het idee van een op maat gemaakt trainingsschema jou aan, maar train je ook graag in het gezelschap van anderen? Best in You is gespecialiseerd in Small Group Personal Training; dynamische, gevarieerde trainingen waarin je in kleine groepen - maximaal 4 deelnemers - aan de slag gaat om jouw persoonlijke doelstellingen te kunnen bereiken. 

Ook al train je in het gezelschap van anderen: bij Small Group Training staat persoonlijke aandacht nog altijd voorop. Tegelijkertijd deel je de kosten van de training met andere sporters. Je krijgt dus nog steeds Personal Training, maar voor een lagere prijs!

Nu kan je voor Small Group Training ook bij andere trainers of sportscholen terecht. Maar de Small Group Training van Best in You is 'one of a kind'... Waarom?

 

Wat de Best in You Small Group Training anders maakt

1: Bij de meeste sportscholen is 'Small Group Training' niets meer dan een 'Indoor Bootcamp' waarin iedereen nog steeds dezelfde oefeningen doet, maar dan met wat minder deelnemers. Het persoonlijke aspect zit hem dan vooral in dat je - vergeleken met een massale Bootcamp - niet met 20, maar met 10 of 8 mensen in een groep zit en er daardoor iets meer oog voor jou is.

Bij Best in You train je ook echt in een kleine groep: maximaal vier deelnemers per Small Group Training, waardoor iedereen verzekerd is van voldoende persoonlijke aandacht. Je wordt aangemoedigd als je het zwaar hebt, afgeremd als je te hard gaat, en gecorrigeerd als je iets niet helemaal goed doet. En omdat de groepen klein zijn, heb je ook meer en beter contact met je medesporters (wat wel zo gezellig is).

Ook krijg je een op maat gemaakt trainingsschema, afgestemd op jouw doelen, voorkeuren, persoonlijkheid en belastbaarheid. Dat beweren heel veel trainers, maar bij Best in You krijg je het ook echt! Na iedere 4-6 weken trainen volgt er een evaluatie, en natuurlijk een nieuw trainingsschema. Volwaardige Personal Training dus... Maar dan in een kleine groep.

2: 'Best in You' staat voor training, voeding en mindset. Daarom is de Best in You Health Coaching een vast, bij de prijs inbegrepen onderdeel van de Small Group Training.

Het Best in You Health coachingprogramma is een persoonlijk en interactief traject van minstens 12 weken, gericht op de juiste mindset, eet- en leefgewoontes die blijvende verandering mogelijk maken. Gedurende die periode houd je intensief contact met mij, je trainer, over wat je allemaal ervaart en waar je tegenaan loopt. 

3: De Small Group Trainingen vinden plaats op vaste tijden, waar iedereen zich op in kan schrijven. Je hoeft dus niet eerst een ploegje vrienden, collega's of wie dan ook bij elkaar te zoeken voordat je een Small Group Training aan kunt vragen. Je stuift in, wanneer het jou uitkomt (uitgaande van de beschikbare ruimte)!

 

Een Small Group Training duurt 60 minuten. Op dit moment - zomer 2021 - vinden de Small Group Trainingen plaats op:

Maandag: 10:00, 18:30, 19:30

Dinsdag: 18:30, 19:30, 20:30

Woensdag: 08:30, 09:30

Donderdag: 18:30, 19:30, 20:30

Vrijdag: 8:30, 9:30, 18:30

Zondag: 09:30, 10:30

 

Je hebt al een Small Group Training vanaf 27 euro - de exacte prijs is afhankelijk van je begeleidingstraject. Wil je meer weten over Small Group Training? Neem dan contact op via het contactformulier!