Contact



UPDATE 08-10-'21: Vanwege de drukte kan ik op dit moment geen nieuwe sporters meer aannemen. Wel kan je op een wachtlijst geplaatst worden, zodat ik contact met je op kan nemen wanneer er weer ruimte vrijkomt in een van de trainingen. Wil je dit, stuur dan een bericht!

Because of the lack of space in my schedule, I cannot take on new clients at this moment. You can be put on a waiting list however, send me a message if you would be interested in this.


De trainingen worden verzorgd in een private gym: Best in You Personal Training aan de Gedempte Oude Gracht 115. Wil je een keer afspreken om persoonlijk kennis te kunnen maken, of meer willen weten over mijn diensten, neem dan contact op via het onderstaande formulier. Belangrijk: ik geef geen exacte prijzen via de mail. Dit doe ik alleen tijdens / na een persoonlijk gesprek.

Een mail via het contactformulier komt altijd aan. Stuur je mij een directe email, dan is er een kans dat deze - door bepaalde instellingen vanuit mijn webmail provider - niet aan zal komen. Neem dus het zekere voor het onzekere, en gebruik het contactformulier!

 

Heb je een mail gestuurd, maar na 2 dagen nog geen antwoord ontvangen? Check dan je Junk / Spam filter!