Personal Training


"My journey with Robin has thought me a lot about my own body, new exciting exercises and healthy nutrition. You want results that last? Hire Robin." - Ida Lantz

Of je nu af wilt vallen of spieren wilt kweken, een complete sportleek of al superfit bent; ben je serieus over het behalen van jouw doel, dan kan ik je helpen. Als Personal Trainer verzorg ik trainingen die letterlijk op jouw lijf geschreven zijn. Ik doe niet aan trends, hypes, of een 'one-size-fits-all' aanpak. Mijn ervaring is dat hoe persoonlijker je training is, hoe beter je resultaten zullen zijn.

Daarbij richt ik me niet alleen maar op het verkrijgen van die six-pack, volle billen of gestaalde borstspieren. Wat minstens zo belangrijk is, is je mentale ontwikkeling: leren om door te zetten wanneer het even niet gaat zoals je wilt, je grenzen te verleggen (en trots op jezelf te zijn wanneer dit je lukt), en ontdekken dat je lijf meer kan dan er alleen maar 'slank en sexy' uitzien.

Als Personal Trainer ben ik veel meer dan een trainingsmaatje, stok achter de deur of 'drill instructor'. Ik wil jou helpen om het allerbeste uit jezelf te halen; zowel fysiek als mentaal. Tijdens onze trainingen zal ik er op toezien dat je veilig, verantwoord, en natuurlijk met de benodigde inzet bezig bent. Ik kan een luisterend oor bieden, en je pushen om door te zetten.

Aan de hand van een uitgebreide intake en assessment bepalen we de invulling van je training. We laten niets aan het toeval over... We gaan kijken naar o.a. je houding, lichaamsamenstelling, medische historie, manier van bewegen en zelfs jouw neurologische profiel. Personal Training dus, met de nadruk op Personal!

Maar een beter figuur krijg je niet alleen maar door te trainen. Daarom is health coaching een standaard onderdeel van mijn Personal Training. Health coaching is een interactief proces, waarbij je zelf zal ontdekken wat voor jou de beste eet- en leefgewoontes zijn. Geen voorgekauwde weekmenu's of adviezen, maar persoonlijke coaching waar je ook zelf wat mee kan!

PT sessies duren een half uur (30 minuten), of een uur (60 min.), afhankelijk van je voorkeur en doelstellingen. Je kunt deze trainingen zowel alleen, als met een partner volgen. En de sessies zijn op afspraak; je kan dus trainen op de tijden die jou het beste uitkomen.

De tarieven voor Personal Training, inclusief voedingsbegeleiding, beginnen vanaf 35 euro. In ons kennismakingsgesprek kijken we naar hoe je begeleidingstraject en de bijbehorende kosten eruit kan komen te zien.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen en/of persoonlijk kennis maken? Neem dan contact op via het contactformulier!