Lifestyle coaching

Je hebt het vast weleens gehoord of gelezen: 'het gaat om een verandering in je leefstijl'. En dat klopt ook; jouw resultaten - zoals gewichtsverlies - kan je alleen behouden wanneer je de dingen die je daarvoor moet doen - zoals minder eten en meer bewegen - ook kunt blijven doen. Maar hoe doe je dat dan? Hoe maak je gezond eten en bewegen tot iets wat je niet alleen maar in aanloop naar de zomer, maar je hele leven lang doet?

Het veranderen van jouw leefstijl doe je niet door het volgen van strikte richtlijnen, regimes of een dieet, waarbij je probeert te vertrouwen op 'vergankelijke' karaktereigenschappen zoals motivatie of wilskracht. Je doet het door te kijken naar de plekken in jouw leven waar ruimte voor aanpassingen is, en deze aanpassingen vervolgens tot gewoontes te maken.

De Lifestyle Coaching van Best in You is gericht op het aanleren van die gewoontes en vaardigheden die voor jou het grootste verschil maken. Coaching is een interactief proces, waarbij we samen op zoek zullen gaan naar wat - en waar - jouw mogelijkheden tot verandering zijn. Denk dan ook aanpassingen in je voeding, je beweeg- of slaappatroon, of misschien wel jouw 'mindset'. Verwacht dus geen weekmenu's of harde (dieet)richtlijnen, maar persoonlijke opties en aanbevelingen die jij zelf, op je eigen niveau toe kunt gaan passen. Daarmee maak je blijvende verandering in je leefstijl mogelijk!

De Best in You Lifestyle Coaching is geschikt voor iedereen die fysiek wilt veranderen, en dat ook blijvend wil doen. Het is dus geen 'korte termijn oplossing' om jou binnen een paar weken klaar voor het strand te maken; het doel is blijvende verandering, en dat laat zich niet met een paar weken 'crashen' regelen.

Op dit moment wordt de Lifestyle Coaching niet als aparte dienst aangeboden. Het is een vast onderdeel van zowel de Personal als Small Group Training trajecten, en zit dan ook bij de prijs van deze trainingen inbegrepen. Meer informatie over deze trainingen is te vinden is op de pagina's voor Personal en Small Group Training!