5 Reacties

 1. Moon
  12:14 PM - 12 mei, 2011

  Interessant Robin! Ik ben ook wel nieuwsgierig naar wat voor wetenschappelijke onderzoeken je verwijst. Misschien een idee om dit bij referenties te plaatsen?

  Reply
 1. Robin van Tintelen
  11:34 AM - 13 mei, 2011

  Hey Moon... onze eigen evidence-based researcher! Het onderzoek over herstel is in 2010 gepubliceerd in the International Journal of Sports Physiology and Performance; Pubmed heeft een beknopte versie online staan: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20625191 Het is mij in de praktijk ook opgevallen dat vrouwen vaak sneller herstellen dan mannen en ze ondanks een streng trainingsregime niet snel overtrainen. Dus dat word nog vaker naar de sportschool voor jou :)

  Reply
 1. Moon
  05:25 PM - 14 mei, 2011

  Dank! In mijn planning heb ik inderdaad wat meer bezoeken aan de sportschool toegevoegd... dus dat moet goed komen.

  Reply
 1. Roxanne
  11:01 PM - 03 juni, 2011

  Inspirerende tekst Robin, dank daarvoor! Ik ben er wijzer geworden. Ook ik ben een vrouw die wat huiverig is voor het trainen met gewichten, maar daar onlangs toch mee gestart. Ik hoop dan ook dat het iets gaat opleveren, daar ik al enige tijd geringe vooruitgang boek, maar wel regelmatig in de sportschool te vinden ben. Blijf schrijven, erg leuk!

  Reply
 1. Robin van Tintelen
  03:31 PM - 12 juni, 2011

  He Roxanne, late reactie van mijn kant want ik krijg de meldingen van nieuwe reacties niet altijd even snel door, maar goed om te lezen dat je er iets mee kunt! :) Groeten Robin

  Reply

Reageren